Slots På Nätet

Slots på nätet

Det ska vara roligt att spela slots på nätet. Vi rekommenderar bara spelbolag som förespråkar ansvarsfullt spelande. Spela aldrig för mer än du har råd att förlora. Det är tyvärr lättare att förlora än att vinna – och det spelar ingen roll hur skicklig du är eftersom slumpen bestämmer om du vinner eller förlorar på slots på nätet. Det är en spännande spelform.

Två exempel på spelleverantörer som levererar förstklassiga slots på nätet är Microgaming och NetEnt. Den senare har producerat populära slots som Gonzo’s Quest, Mega Fortune och Starburst. Spelutbudet är avgörande för många i valet av spelbolag, om du är en av dem rekommenderar vi dig att välja spelbolag som har ett gott samarbete med spelleverantören NetEnt.

Intresset för slots på nätet har ökat senaste åren. Framför allt har intresset för slots med progressiva jackpottar eskalerat, vilket är en spännande utveckling för spelbranschen i stort. NetEnt har producerat många spännande slots med progressiva jackpottar – några exempel på slots med progressiva jackpottar är Hall of Gods, Mega Fortune, Mega Moolah och Starburst.

Den som har spelat slots på nätet vet att jackpotten på slots med progressiva jackpottar kan överstiga tiotals – ibland hundratals – miljoner kronor. En man från Helsingfors vann exempelvis 154 miljoner kronor på Mega Fortune hos Paf i januari 2013. Jackpotten ökar varje sekund till någon träffar densamma, vilket innebär att alla som spelar bidrar till jackpotten.

Mest troligt beror den positiva utvecklingen för slots på nätet på ökad mobilanvändning, det hänger i alla fall ihop. Fler och fler spelbolag har därför flyttat fokus från desktop till mobil – vilket innebär att du har möjlighet att spela på slots i mobila enheter som mobiltelefoner och surfplattor. Du kan antingen ladda ner spelbolagens appar eller spela i webbläsaren.

Vilket alternativ – app eller webbläsare – som är det bästa alternativet är upp till dig att bestämma. Det finns för- och nackdelar med båda alternativen, framför allt beror det på vem man frågar. Några tycker att det är enklare att spela via en app och andra att det är smidigare att spela i webbläsaren. På Videoautomaten röstar majoriteten på det senare alternativet.

Det är enkelt och spännande att spela på slots på nätet. Du kommer fortfarande behöva läsa regler och villkor innan du börjar spela. Slots har nämligen en lägre och övre gräns för insatser – och det kan vara bra att veta vad som verkligen gäller innan du börjar spela. Läs regler och villkor innan du börjar spela på slots, annars riskerar du att förlora i onödan.

I övrigt är det förhållandevis enkelt att spela på slots på nätet. Det är egentligen inte svårare än att välja insatslinjer, myntvärde och att klicka på en knapp. Det är en av många fördelar med slots på nätet. Om du ändå känner dig osäker finns det demoversioner som du kan träna på utan kostnad, ett annat alternativ är att använda freespins i träningssyfte.

Med låtsas-pengar har du möjlighet att utforska spelbolagen utan kostnad, och det rekommenderar vi oerfarna spelare att göra. Nackdelen är å andra sidan att du inte har möjlighet att vinna pengar – och när allt kommer omkring är drömmen om att vinna pengar anledningen till varför vi spelar på slots på nätet. Använd freespins om du vill spela gratis och vinna pengar.

Vinna på slots

Det är en slumpgenerator som bestämmer om du vinner eller förlorar. Risken att du förlorar är större än chansen att du vinner. Tänk på det när du spelar slots på nätet. Om du inte gör det riskerar du att bli spelberoende och förlora pengar du egentligen inte har råd att förlora. Innan du börjar spela på slots på nätet är rekommendationen till dig att göra en spelbudget.

Det kan vara frestande att spela på slots på nätet – utbudet är stort och det går snabbt att spela, och framför allt är det väldigt roligt. Just därför är det lätt att bli beroende av slots på nätet, men om du följer spelbudgeten riskerar du inte att förlora pengar du inte har råd att förlora. Se det som en kostnad som vilken som helst, som kostnader för biobiljetter eller pubrundor.

Om du vill vinna stort ska du välja slots på nätet med progressiva jackpottar. Ta mannen från Helsingfors som exempel – han spelade ett par kronor på Mega Fortune hos Paf och vann 154 miljoner kronor. Sen är det inte alla som vinner sådana summor, men chansen att du också gör det finns fortfarande. Men kom ihåg vad som gäller – gör en spelbudget och spela ansvarsfullt.

Vi har redan listat populära slots på nätet med progressiva jackpottar, men här kommer återigen några exempel – Hall of Gods, Mega Fortune, Mega Moolah och Starburst. Om du vet hur man spelar på slots vet du också hur du spelar på slots med progressiva jackpottar. Vinstchansen är samma för alla, och den blir tyvärr mindre desto fler som spelar på samma slots.

Spelbolagen

Exempel på spelbolag Videoautomaten rekommenderar är spelbolag som Casumo, LeoVegas, Mr Green och Thrills. Var och en samarbetar med branschens mest framstående spelleverantör som är NetEnt. Bli medlem hos nämnda spelbolag och du har hundratals slots på nätet att välja mellan. Vi älskar slots och värdesätter stort spelutbud högt när vi väljer bolag.

När du blir medlem får du en välkomstbonus. Det brukar vara en bonus vid första insättning och ett antal freespins som du kan använda på utvalda spel- och videoautomater. Med freespins har du möjlighet att utforska det ökade slotsutbudet utan kostnad. Passa på att ta del av så många välkomstbonusar du bara kan och förena nytta med nöje när du spelar slots på nätet.

Slots På Nätet